+31 (0) 85 - 048 1131 Contact opnemen

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jacqueline en Robin, de drijfveren achter Balance Credit Support, een kleinschalige no-nonsense incassopartner. Op onze eigentijdse en daadkrachtige manier incasseren wij vervallen facturen voor onze klanten.

Hiermee zorgen wij er voor dat 90% van de aangeleverde dossiers zonder tussenkomst van de juridische macht worden betaald. Veel grote kantoren investeren in automatisering, terwijl het ons inziens juist belangrijk is zo dicht mogelijk bij een debiteur te komen staan. Dit doen wij door intensief verschillende moderne communicatiekanalen in te zetten.

Samen met u willen wij streven naar de beste oplossing voor uw dossier(s). Dit doen wij met veel enthousiasme en betrokkenheid. Wij kennen uw dossier(s) op de voet en leggen dan ook de voorkeur bij langdurige samenwerkingen, zodat er een basis van vertrouwen ontstaat. Wij willen graag gezien worden als hét verlengstuk van uw onderneming, waar u altijd op kunt vertrouwen.

Onze geschiedenis

Ons moederbedrijf Balance Business Support B.V. bestaat al ruim 25 jaar en ontzorgt haar klanten op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening voor ZZP en MKB. Jacqueline Goverse zet haarzelf al jaren tomeloos in voor bedrijven fungerend in verschillende sectoren. Nauwkeurigheid in haar werk, het inzichtelijk en begrijpelijk maken van administraties en haar betrokkenheid zijn kernwaarden welke bijdragen aan het reeds lange bestaansrecht van haar onderneming.

Per 14 oktober 2019 is Robin ingetreden als bestuurder en algemeen directeur van Balance Credit Support, een nieuw ingeschreven handelsnaam. Onder deze naam breiden wij onze dienstverlening uit met precasso, incasso en gerechtelijke procedures. Na jaren kennis opgedaan te hebben bij één van Nederlands meest gerenommeerde incassokantoren, kregen Robin zijn ambities ten aanzien van het zelfstandig ondernemen de overhand. Robin is een echte doener en gaat daardoor geen uitdaging uit de weg. Daarnaast heeft hij een open en enthousiaste persoonlijkheid.

Neem contact op

Hier staan wij voor

  • Persoonlijk contact
    Eén van onze kernwaarden. Zowel naar onze klanten, als naar de klanten van onze klanten. Wij gaan graag naast onze klant staan en zijn altijd transparant over kosten en risico’s.
  • Betrokkenheid
    Wij voelen ons altijd zeer betrokken bij het behandelen van uw cases en streven dan ook altijd naar een resultaat waar u uzelf goed bij voelt.
  • Betrouwbaar
    Zaken doen op basis van vertrouwen, dat is waar wij voor staan. Wij werken geheel transparant en maken nooit kosten alvorens met u in overleg te treden. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.
Beeldmerk

Bijzonder fijne club om mee te werken. Schakelen snel en zijn correct in de communicatie. Dit zorgt er voor dat je met een goed gevoel tot de oplossing komt.

Floris Röling | Nova Bootservice

Balance is een prima partner in een incassotraject. Ze zijn stipt en correct en hebben gevoel en aandacht voor de verhoudingen tussen ons bedrijf en onze huurders. Bovendien is er altijd adequaat en prettig contact. Zeker een aanbeveling waard!

Roland Vandeveen | Weideburgh B.V.

Na 7 maanden wachten op betaling en veel mail contact nog steeds niks opgeschoten. Na het inschakelen van Balance Credit Support is het binnen 5 werkdagen opgelost! De betaling is daarna ook snel verricht. Top service!

Berend van Breda | BvB Fotografie

Wij zijn zeer te spreken over de snelle en effectieve aanpak van Incasso/Balance Credit Support. Binnen één week was onze vordering geïncasseerd! Wij zullen hen zeker aanbevelen bij anderen die ook incassoproblemen hebben.

J. van der Ploeg | Oosterhof Makelaars

Nadat wij zelf maanden achter onze factuur aan hadden gezeten hebben wij Balance Credit Support ingeschakeld, en met succes. Binnen twee weken was de factuur betaald. Snel geschakeld, goede communicatie en met veel aandacht behandeld. Wij zijn erg tevreden.

Gino Janszen | Kicksshop.nl

Het slogan 'incassopartner' staat Balance Credit Support erg goed. De aanpak van Robin is uiterst persoonlijk en meedenkend waardoor dit traject prettig en succesvol afgerond is. Een absolute aanrader, niets op aan te merken.

Eric van Dam | Particulier

Fijne partner voor minder fijne zaken, het is vaak lastig om klanten te bewegen om hun verplichtingen na te komen zonder daarbij de juiste toon te verliezen. Balance neemt dit prima uit handen, boekt goede resultaten en communiceert vaardig waardoor de partijen begrip houden voor elkaar.

Flip van Hamersveld | Reddy Keukens

Zéér prettige ervaringen met Balance Credit Support, meerdere opdrachten aangeleverd en tot op heden zijn alle facturen voldaan! Goede communicatie en overleg.

Jason Tuhumena | Boooth

Wat wij wel hadden gehoopt maar niet hadden verwacht is dat Robin binnen 2 weken de vordering had geïnd en dezelfde dag nog op onze bankrekening gestort. Fantastisch, super goede communicatie en terugkoppeling en heel betrouwbaar, een aanrader als het jezelf niet lukt om je nota's te incasseren na meerdere herinneringen.

N.E.C. Diana | Il Delicato

Wij lagen al een tijdje in de clinch met een klant. Nadat BCS een brief had verstuurd is er eindelijk een gesprek ontstaan en zijn we er gelukkig uit gekomen met de klant. Fijn dat er zo meegedacht werd. Mocht het nog eens nodig zijn gaan wij zeker weer gebruik van jullie maken.

Thierry Michaëlis | Micro B.V. Onderhoud en Services

Na wat minder goede ervaringen bij andere partijen hebben wij besloten al onze incassozaken onder te brengen bij Balance Credit Support. Wat een verademing! Eindelijk een straight-to-the-point partij met enorm duidelijke communicatie die voor ons een enorme hoop zorgen uit handen neemt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Pedro Hoogervorst | Tuinhout Discount

Onze ervaring met Balance is zeer goed. Heldere communicatie en afspraken. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het incassotraject en krijgt altijd snel reactie op vragen of opvolging bij nieuwe incassozaken. Ook super snelle uitbetaling na een succesvolle incasso. Ik kan Balance van harte aanbevelen als goede en betrouwbare incassopartner.

Edwin Dufais | Flora Party & Event | Dufais Catering & Events