+31 (0) 85 - 048 1131 Contact opnemen

Diensten

Precasso

Heeft u last van een klant die zijn betalingsverplichting niet nakomt? Het versturen van een precasso-brief kan hierin een uitkomst bieden. Op briefpapier van Balance Credit Support wordt uw klant voor de laatste maal gewaarschuwd en de mogelijkheid geboden alsnog zonder bijkomende kosten rechtstreeks aan u te voldoen. Daarnaast schetsen wij ook direct een beeld van de bijkomende (wettelijke) kosten, in het geval er een incassoprocedure gestart wordt.

Lees verder

Incasso

Balance Credit Support is gespecialiseerd in het minnelijke incassotraject, zijnde het zonder tussenkomst van een rechter innen van uw openstaande facturen. Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact met uw klant en maken daarbij gebruik van verscheidene communicatiekanalen. Gedurende het minnelijke incassotraject schrijven wij uw klant meermaals aan en proberen wij zeer regelmatig uw klant telefonisch te bereiken. En dat op basis van zuivere ‘No Cure No Pay’.

Lees verder

Gerechtelijke procedure

Het kan voorkomen dat uw klant, na het doorlopen van het minnelijke incassotraject, nog steeds niet voldaan heeft aan zijn betalingsverplichting. In overleg met u kan in dat geval besloten worden een gerechtelijke procedure te starten. Alvorens wij deze procedure aan u adviseren wordt er grondig onderzoek gedaan naar de slagingskans van uw vordering. Dit doen wij zodat u een weloverwogen beslissing kan maken over de kosten en risico’s.

Lees verder

Administratie

Onze partner Balance Business Support B.V. is uw steun en toeverlaat op het gebied van administratie en fiscale dienstverlening. Wij halen motivatie uit het inzichtelijk en begrijpelijk maken van uw administratie en houden ervan u geheel te ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website.

Bezoek website

Na 7 maanden wachten op betaling en veel mail contact nog steeds niks opgeschoten. Na het inschakelen van Balance Credit Support is het binnen 5 werkdagen opgelost! De betaling is daarna ook snel verricht. Top service!

Berend van Breda | BvB Fotografie

Balance is een prima partner in een incassotraject. Ze zijn stipt en correct en hebben gevoel en aandacht voor de verhoudingen tussen ons bedrijf en onze huurders. Bovendien is er altijd adequaat en prettig contact. Zeker een aanbeveling waard!

Roland Vandeveen | Weideburgh B.V.

Zéér prettige ervaringen met Balance Credit Support, meerdere opdrachten aangeleverd en tot op heden zijn alle facturen voldaan! Goede communicatie en overleg.

Jason Tuhumena | Boooth

Wij lagen al een tijdje in de clinch met een klant. Nadat BCS een brief had verstuurd is er eindelijk een gesprek ontstaan en zijn we er gelukkig uit gekomen met de klant. Fijn dat er zo meegedacht werd. Mocht het nog eens nodig zijn gaan wij zeker weer gebruik van jullie maken.

Thierry Michaëlis | Micro B.V. Onderhoud en Services

Bijzonder fijne club om mee te werken. Schakelen snel en zijn correct in de communicatie. Dit zorgt er voor dat je met een goed gevoel tot de oplossing komt.

Floris Röling | Nova Bootservice

Het slogan 'incassopartner' staat Balance Credit Support erg goed. De aanpak van Robin is uiterst persoonlijk en meedenkend waardoor dit traject prettig en succesvol afgerond is. Een absolute aanrader, niets op aan te merken.

Eric van Dam | Particulier

Nadat wij zelf maanden achter onze factuur aan hadden gezeten hebben wij Balance Credit Support ingeschakeld, en met succes. Binnen twee weken was de factuur betaald. Snel geschakeld, goede communicatie en met veel aandacht behandeld. Wij zijn erg tevreden.

Gino Janszen | Kicksshop.nl

Wat wij wel hadden gehoopt maar niet hadden verwacht is dat Robin binnen 2 weken de vordering had geïnd en dezelfde dag nog op onze bankrekening gestort. Fantastisch, super goede communicatie en terugkoppeling en heel betrouwbaar, een aanrader als het jezelf niet lukt om je nota's te incasseren na meerdere herinneringen.

N.E.C. Diana | Il Delicato

Wij zijn zeer te spreken over de snelle en effectieve aanpak van Incasso/Balance Credit Support. Binnen één week was onze vordering geïncasseerd! Wij zullen hen zeker aanbevelen bij anderen die ook incassoproblemen hebben.

J. van der Ploeg | Oosterhof Makelaars

Fijne partner voor minder fijne zaken, het is vaak lastig om klanten te bewegen om hun verplichtingen na te komen zonder daarbij de juiste toon te verliezen. Balance neemt dit prima uit handen, boekt goede resultaten en communiceert vaardig waardoor de partijen begrip houden voor elkaar.

Flip van Hamersveld | Reddy Keukens

Na wat minder goede ervaringen bij andere partijen hebben wij besloten al onze incassozaken onder te brengen bij Balance Credit Support. Wat een verademing! Eindelijk een straight-to-the-point partij met enorm duidelijke communicatie die voor ons een enorme hoop zorgen uit handen neemt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Pedro Hoogervorst | Tuinhout Discount

Onze ervaring met Balance is zeer goed. Heldere communicatie en afspraken. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het incassotraject en krijgt altijd snel reactie op vragen of opvolging bij nieuwe incassozaken. Ook super snelle uitbetaling na een succesvolle incasso. Ik kan Balance van harte aanbevelen als goede en betrouwbare incassopartner.

Edwin Dufais | Flora Party & Event | Dufais Catering & Events