+31 (0) 85 - 048 1131 Contact opnemen

Incasso

Incasso

Geheel op basis van zuivere ‘No Cure No Pay’

Balance Credit Support is gespecialiseerd in het minnelijke incassotraject, zijnde het zonder tussenkomst van een rechter innen van uw openstaande facturen. Elke ondernemer heeft wel eens last van een klant die zijn betalingsverplichting niet nakomt. In de regel lopen de redenen hiervoor uiteen tussen onwil en onmacht, reden te meer waarom maatwerk enorm belangrijk is. Wij behandelen iedere vordering als een unieke case, en geloven daarnaast in de kracht van persoonlijk contact met uw klant.

Zo gaat het in zijn werk:

  1. Aanlevering incassodossier
    U levert een incassodossier aan middels ‘Vordering indienen’ of via mail. Doet u dit voor 15.00 uur dan ondernemen wij diezelfde dag nog actie.
  2. Minnelijk incassotraject
    Gedurende het incassotraject schrijven wij uw klant meermaals aan en proberen wij regelmatig met uw klant in contact te treden.
  3. Evaluatie/advies
    Heeft uw klant niet betaald gedurende het minnelijke incassotraject? Dan ontvangt u van ons een onderbouwd advies over eventuele vervolgstappen.
Beeldmerk

“In de regel lopen de redenen voor non-betaling uiteen tussen onwil en onmacht, reden te meer waarom maatwerk enorm belangrijk is.”

Na wat minder goede ervaringen bij andere partijen hebben wij besloten al onze incassozaken onder te brengen bij Balance Credit Support. Wat een verademing! Eindelijk een straight-to-the-point partij met enorm duidelijke communicatie die voor ons een enorme hoop zorgen uit handen neemt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Pedro Hoogervorst | Tuinhout Discount

Fijne partner voor minder fijne zaken, het is vaak lastig om klanten te bewegen om hun verplichtingen na te komen zonder daarbij de juiste toon te verliezen. Balance neemt dit prima uit handen, boekt goede resultaten en communiceert vaardig waardoor de partijen begrip houden voor elkaar.

Flip van Hamersveld | Reddy Keukens

Bijzonder fijne club om mee te werken. Schakelen snel en zijn correct in de communicatie. Dit zorgt er voor dat je met een goed gevoel tot de oplossing komt.

Floris Röling | Nova Bootservice

Zéér prettige ervaringen met Balance Credit Support, meerdere opdrachten aangeleverd en tot op heden zijn alle facturen voldaan! Goede communicatie en overleg.

Jason Tuhumena | Boooth

Onze ervaring met Balance is zeer goed. Heldere communicatie en afspraken. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het incassotraject en krijgt altijd snel reactie op vragen of opvolging bij nieuwe incassozaken. Ook super snelle uitbetaling na een succesvolle incasso. Ik kan Balance van harte aanbevelen als goede en betrouwbare incassopartner.

Edwin Dufais | Flora Party & Event | Dufais Catering & Events

Het slogan 'incassopartner' staat Balance Credit Support erg goed. De aanpak van Robin is uiterst persoonlijk en meedenkend waardoor dit traject prettig en succesvol afgerond is. Een absolute aanrader, niets op aan te merken.

Eric van Dam | Particulier

Wij zijn zeer te spreken over de snelle en effectieve aanpak van Incasso/Balance Credit Support. Binnen één week was onze vordering geïncasseerd! Wij zullen hen zeker aanbevelen bij anderen die ook incassoproblemen hebben.

J. van der Ploeg | Oosterhof Makelaars

Wij lagen al een tijdje in de clinch met een klant. Nadat BCS een brief had verstuurd is er eindelijk een gesprek ontstaan en zijn we er gelukkig uit gekomen met de klant. Fijn dat er zo meegedacht werd. Mocht het nog eens nodig zijn gaan wij zeker weer gebruik van jullie maken.

Thierry Michaëlis | Micro B.V. Onderhoud en Services

Na 7 maanden wachten op betaling en veel mail contact nog steeds niks opgeschoten. Na het inschakelen van Balance Credit Support is het binnen 5 werkdagen opgelost! De betaling is daarna ook snel verricht. Top service!

Berend van Breda | BvB Fotografie

Nadat wij zelf maanden achter onze factuur aan hadden gezeten hebben wij Balance Credit Support ingeschakeld, en met succes. Binnen twee weken was de factuur betaald. Snel geschakeld, goede communicatie en met veel aandacht behandeld. Wij zijn erg tevreden.

Gino Janszen | Kicksshop.nl

Wat wij wel hadden gehoopt maar niet hadden verwacht is dat Robin binnen 2 weken de vordering had geïnd en dezelfde dag nog op onze bankrekening gestort. Fantastisch, super goede communicatie en terugkoppeling en heel betrouwbaar, een aanrader als het jezelf niet lukt om je nota's te incasseren na meerdere herinneringen.

N.E.C. Diana | Il Delicato

Balance is een prima partner in een incassotraject. Ze zijn stipt en correct en hebben gevoel en aandacht voor de verhoudingen tussen ons bedrijf en onze huurders. Bovendien is er altijd adequaat en prettig contact. Zeker een aanbeveling waard!

Roland Vandeveen | Weideburgh B.V.

Meer informatie

Gedurende het minnelijke incassotraject schrijven wij uw klant meermaals aan en proberen wij zeer regelmatig uw klant telefonisch te bereiken. Dit vinden wij belangrijk zodat er snel tot de kern van de reden waarom betaling is uitgebleven gekomen kan worden. Vervolgens gaan wij, samen met uw klant, op zoek gaan naar een structurele en concrete oplossing.

Het kan voorkomen dat het ons gedurende het minnelijke incassotraject niet lukt uw vordering te incasseren. In dat geval is het mogelijk om, middels onze samenwerking met een ruim scala gerenommeerde advocaat- en deurwaarderspartner, een gerechtelijke procedure te starten. Alvorens wij deze procedure aan u adviseren wordt er grondig onderzoek gedaan naar de slagingskans van uw vordering. Dit doen wij zodat u een weloverwogen beslissing kan maken over de kosten en risico’s.

Het standaard minnelijke incassotraject wordt geheel uitgevoerd op basis van zuivere ‘No Cure No Pay’. Voldoet uw klant niets? Dan betaalt u ook niets voor onze diensten. Wij doen namelijk graag wat wij beloven.

 

Incasso indienen Contact