+31 (0) 85 - 048 1131 Contact opnemen

Precasso

Precasso

Voor als het starten van een incassoprocedure te vroeg is

Een klant die zijn betalingsverplichting niet nakomt kan erg vervelend zijn. U als ondernemer wilt zich focussen op het ondernemen, en niet op het na moeten bellen en aanmanen van uw facturen. Balance Credit Support kan dit gehele traject voor u uit handen nemen.

Zo gaat het in zijn werk:

  1. Aanleveren precasso
    U levert een precasso aan middels ‘Incasso indienen’ of via incasso@balancecreditsupport.nl. Doet u dit voor 15.00 uur dan wordt diezelfde dag nog de precasso-brief door ons verzonden aan uw klant.
  2. Belactie (€)
    Indien gewenst kan er door één van onze medewerkers contact opgenomen worden met uw klant. Hierin vragen wij om direct zorg te dragen voor betaling en ons te voorzien van een betaalbewijs.
  3. Contactmoment
    Na het verstrijken van de betaaltermijn nemen wij contact met u op om na te gaan of er betaald is. Zo niet, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een incassoprocedure.
Beeldmerk

“De kans bestaat dat deze brief al voor een extra zetje kan zorgen uw klant tot betaling te bewegen.”

Bijzonder fijne club om mee te werken. Schakelen snel en zijn correct in de communicatie. Dit zorgt er voor dat je met een goed gevoel tot de oplossing komt.

Floris Röling | Nova Bootservice

Wat wij wel hadden gehoopt maar niet hadden verwacht is dat Robin binnen 2 weken de vordering had geïnd en dezelfde dag nog op onze bankrekening gestort. Fantastisch, super goede communicatie en terugkoppeling en heel betrouwbaar, een aanrader als het jezelf niet lukt om je nota's te incasseren na meerdere herinneringen.

N.E.C. Diana | Il Delicato

Na 7 maanden wachten op betaling en veel mail contact nog steeds niks opgeschoten. Na het inschakelen van Balance Credit Support is het binnen 5 werkdagen opgelost! De betaling is daarna ook snel verricht. Top service!

Berend van Breda | BvB Fotografie

Wij lagen al een tijdje in de clinch met een klant. Nadat BCS een brief had verstuurd is er eindelijk een gesprek ontstaan en zijn we er gelukkig uit gekomen met de klant. Fijn dat er zo meegedacht werd. Mocht het nog eens nodig zijn gaan wij zeker weer gebruik van jullie maken.

Thierry Michaëlis | Micro B.V. Onderhoud en Services

Na wat minder goede ervaringen bij andere partijen hebben wij besloten al onze incassozaken onder te brengen bij Balance Credit Support. Wat een verademing! Eindelijk een straight-to-the-point partij met enorm duidelijke communicatie die voor ons een enorme hoop zorgen uit handen neemt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Pedro Hoogervorst | Tuinhout Discount

Balance is een prima partner in een incassotraject. Ze zijn stipt en correct en hebben gevoel en aandacht voor de verhoudingen tussen ons bedrijf en onze huurders. Bovendien is er altijd adequaat en prettig contact. Zeker een aanbeveling waard!

Roland Vandeveen | Weideburgh B.V.

Nadat wij zelf maanden achter onze factuur aan hadden gezeten hebben wij Balance Credit Support ingeschakeld, en met succes. Binnen twee weken was de factuur betaald. Snel geschakeld, goede communicatie en met veel aandacht behandeld. Wij zijn erg tevreden.

Gino Janszen | Kicksshop.nl

Het slogan 'incassopartner' staat Balance Credit Support erg goed. De aanpak van Robin is uiterst persoonlijk en meedenkend waardoor dit traject prettig en succesvol afgerond is. Een absolute aanrader, niets op aan te merken.

Eric van Dam | Particulier

Onze ervaring met Balance is zeer goed. Heldere communicatie en afspraken. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het incassotraject en krijgt altijd snel reactie op vragen of opvolging bij nieuwe incassozaken. Ook super snelle uitbetaling na een succesvolle incasso. Ik kan Balance van harte aanbevelen als goede en betrouwbare incassopartner.

Edwin Dufais | Flora Party & Event | Dufais Catering & Events

Wij zijn zeer te spreken over de snelle en effectieve aanpak van Incasso/Balance Credit Support. Binnen één week was onze vordering geïncasseerd! Wij zullen hen zeker aanbevelen bij anderen die ook incassoproblemen hebben.

J. van der Ploeg | Oosterhof Makelaars

Zéér prettige ervaringen met Balance Credit Support, meerdere opdrachten aangeleverd en tot op heden zijn alle facturen voldaan! Goede communicatie en overleg.

Jason Tuhumena | Boooth

Fijne partner voor minder fijne zaken, het is vaak lastig om klanten te bewegen om hun verplichtingen na te komen zonder daarbij de juiste toon te verliezen. Balance neemt dit prima uit handen, boekt goede resultaten en communiceert vaardig waardoor de partijen begrip houden voor elkaar.

Flip van Hamersveld | Reddy Keukens

Meer informatie

In het kader van vreemde ogen dwingen bieden wij u de mogelijkheid om, alvorens een incassoprocedure te starten, door ons een precasso-brief te laten versturen. In de precasso-brief zetten wij met gepaste daadkracht uiteen dat indien uw klant nu niet betaalt er namens u een incassoprocedure gestart zal worden.

Ook schetsen wij direct een beeld van de bijkomende (wettelijke) kosten indien een incassoprocedure nodig blijkt. Mocht uw klant een consument betreffen dan zorgen wij ook direct dat de precasso-brief voldoet aan de eisen van een zogeheten 14-dagen brief.

De kans bestaat dat deze brief al voor een extra zetje kan zorgen uw klant tot betaling te bewegen. Is dit niet het geval? Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden voor een incassoprocedure.

 

Incasso indienen Contact