+31 (0) 85 - 048 1131 Contact opnemen

Incassobureau Alphen aan den Rijn

Uw maatwerk incassopartner

Vanuit de Baronie Kantoren in Alphen aan den Rijn zetten wij ons dagelijks in om van iedere incassovordering een succes te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het minnelijke incassotraject, zijnde het zonder tussenkomst van een rechter innen van uw openstaande facturen. Balance Credit Support is hét incassobureau van Alphen aan den Rijn.

Elke ondernemer heeft wel eens last van een klant die zijn betalingsverplichting niet nakomt. In de regel lopen de redenen hiervoor uiteen tussen onwil en onmacht, reden te meer waarom maatwerk enorm belangrijk is. Wij behandelen iedere vordering als een unieke case, en geloven daarnaast in de kracht van persoonlijk contact met uw klant.

Balance Credit Support biedt incassodiensten zonder rompslomp. Krijgt u uw factuur niet tijdig betaald? Wij helpen u graag om deze factuur betaald te krijgen, zonder dat het de relatie met u klant schaadt.

 • Start kosteloos uw incasso

 • Met behoud van een goede klantrelatie

 • Persoonlijke & professionele behandeling

Beeldmerk

Diensten

Hieronder treft u een overzicht van onze diensten aan.

 • Precasso

  Voor als u een klant heeft die de betalingsverplichting niet nakomt. Vreemde ogen dwingen.

 • Incasso

  Voor als u een minnelijk incassotraject wilt starten voor een klant die betalingsverplichting niet nakomt.

 • Gerechtelijke procedure

  Voor als uw klant na het doorlopen van het minnelijk incassotraject nog steeds niet voldaan heeft.

 • Administratie

  Onze partner Balance Business Support: administratieve en fiscale dienstverlening voor ZZP’ers en MKB.

Werkwijze

Binnen 3 minuten uw incasso ingediend

Wij lagen al een tijdje in de clinch met een klant. Nadat BCS een brief had verstuurd is er eindelijk een gesprek ontstaan en zijn we er gelukkig uit gekomen met de klant. Fijn dat er zo meegedacht werd. Mocht het nog eens nodig zijn gaan wij zeker weer gebruik van jullie maken.

- Thierry Michaëlis | Micro B.V. Onderhoud en Services -

Balance is een prima partner in een incassotraject. Ze zijn stipt en correct en hebben gevoel en aandacht voor de verhoudingen tussen ons bedrijf en onze huurders. Bovendien is er altijd adequaat en prettig contact. Zeker een aanbeveling waard!

- Roland Vandeveen | Weideburgh B.V. -

Wat wij wel hadden gehoopt maar niet hadden verwacht is dat Robin binnen 2 weken de vordering had geïnd en dezelfde dag nog op onze bankrekening gestort. Fantastisch, super goede communicatie en terugkoppeling en heel betrouwbaar, een aanrader als het jezelf niet lukt om je nota's te incasseren na meerdere herinneringen.

- N.E.C. Diana | Il Delicato -

Na 7 maanden wachten op betaling en veel mail contact nog steeds niks opgeschoten. Na het inschakelen van Balance Credit Support is het binnen 5 werkdagen opgelost! De betaling is daarna ook snel verricht. Top service!

- Berend van Breda | BvB Fotografie -

Nadat wij zelf maanden achter onze factuur aan hadden gezeten hebben wij Balance Credit Support ingeschakeld, en met succes. Binnen twee weken was de factuur betaald. Snel geschakeld, goede communicatie en met veel aandacht behandeld. Wij zijn erg tevreden.

- Gino Janszen | Kicksshop.nl -

Wij zijn zeer te spreken over de snelle en effectieve aanpak van Incasso/Balance Credit Support. Binnen één week was onze vordering geïncasseerd! Wij zullen hen zeker aanbevelen bij anderen die ook incassoproblemen hebben.

- J. van der Ploeg | Oosterhof Makelaars -

Zéér prettige ervaringen met Balance Credit Support, meerdere opdrachten aangeleverd en tot op heden zijn alle facturen voldaan! Goede communicatie en overleg.

- Jason Tuhumena | Concept912 B.V.-