+31 (0) 85 - 048 1131 Contact opnemen

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Totaalontzorging vanaf het moment dat u een factuur stuurt

Vaak zien wij dat debiteurenbeheer bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje is. Veel ondernemers vinden het lastig om te beginnen over onbetaalde facturen, en zijn bang dat hierdoor de klantrelatie op het spel gezet wordt. Een goede klant kan echter alleen als goede klant gekenmerkt worden, als de klant ook daadwerkelijk betaald voor geleverde diensten of producten. Een sterk ingericht aanmaanproces en duidelijke communicatie dragen bij aan gezond debiteurenbeheer, en hoeven een klantrelatie niet op het spel te zetten.

Balance Credit Support ondersteunt en adviseert in het optimaliseren van uw debiteurenbeheer. Hiermee zorgen wij dat uw DSO (gemiddelde van dagen dat facturen open staan) binnen afzienbare tijd flink verminderd wordt. Ook kunnen wij uw personeel trainen in het uitvoeren van het debiteurenbeheer, en hoe bijvoorbeeld een klant op een nette manier te wijzen op een openstaande factuur.

Helemaal geen tijd of zin in het verrichten van uw eigen debiteurenbeheer? Wij bieden ook de mogelijkheid uw debiteurenbeheer geheel uit te besteden aan ons. Hierin sturen wij herinneringen en aanmaningen op uw briefpapier, en bellen uit uw naam uw klant op. Onze medewerkers zijn experts op dit gebied en weten dan ook snel uw klant tot betaling te bewegen.

Zo gaat het in zijn werk:

  1. Factuur versturen
    U bent zelf verantwoordelijk voor het versturen van de factuur. Nadat u deze heeft verstuurd wachten we af of deze binnen de betaaltermijn wordt voldaan.
  2. Intensieve behandeling
    Nadat de factuur vervallen is draagt u deze over aan ons. Wij bellen uit uw naam uw klant op en vragen direct voor betaling zorg te dragen. Ook versturen wij een aanmaning op uw briefpapier.
  3. Evaluatie/advies
    Heeft uw klant niet betaald ondanks het intensieve debiteurenbeheer? Dan kunnen wij in overleg met u er voor kiezen een minnelijk incassotraject te starten.
Beeldmerk

Fijne partner voor minder fijne zaken, het is vaak lastig om klanten te bewegen om hun verplichtingen na te komen zonder daarbij de juiste toon te verliezen. Balance neemt dit prima uit handen, boekt goede resultaten en communiceert vaardig waardoor de partijen begrip houden voor elkaar.

Flip van Hamersveld | Reddy Keukens

Wat wij wel hadden gehoopt maar niet hadden verwacht is dat Robin binnen 2 weken de vordering had geïnd en dezelfde dag nog op onze bankrekening gestort. Fantastisch, super goede communicatie en terugkoppeling en heel betrouwbaar, een aanrader als het jezelf niet lukt om je nota's te incasseren na meerdere herinneringen.

N.E.C. Diana | Il Delicato

Nadat wij zelf maanden achter onze factuur aan hadden gezeten hebben wij Balance Credit Support ingeschakeld, en met succes. Binnen twee weken was de factuur betaald. Snel geschakeld, goede communicatie en met veel aandacht behandeld. Wij zijn erg tevreden.

Gino Janszen | Kicksshop.nl

Bijzonder fijne club om mee te werken. Schakelen snel en zijn correct in de communicatie. Dit zorgt er voor dat je met een goed gevoel tot de oplossing komt.

Floris Röling | Nova Bootservice

Zéér prettige ervaringen met Balance Credit Support, meerdere opdrachten aangeleverd en tot op heden zijn alle facturen voldaan! Goede communicatie en overleg.

Jason Tuhumena | Boooth

Het slogan 'incassopartner' staat Balance Credit Support erg goed. De aanpak van Robin is uiterst persoonlijk en meedenkend waardoor dit traject prettig en succesvol afgerond is. Een absolute aanrader, niets op aan te merken.

Eric van Dam | Particulier

Balance is een prima partner in een incassotraject. Ze zijn stipt en correct en hebben gevoel en aandacht voor de verhoudingen tussen ons bedrijf en onze huurders. Bovendien is er altijd adequaat en prettig contact. Zeker een aanbeveling waard!

Roland Vandeveen | Weideburgh B.V.

Onze ervaring met Balance is zeer goed. Heldere communicatie en afspraken. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden tijdens het incassotraject en krijgt altijd snel reactie op vragen of opvolging bij nieuwe incassozaken. Ook super snelle uitbetaling na een succesvolle incasso. Ik kan Balance van harte aanbevelen als goede en betrouwbare incassopartner.

Edwin Dufais | Flora Party & Event | Dufais Catering & Events

Na wat minder goede ervaringen bij andere partijen hebben wij besloten al onze incassozaken onder te brengen bij Balance Credit Support. Wat een verademing! Eindelijk een straight-to-the-point partij met enorm duidelijke communicatie die voor ons een enorme hoop zorgen uit handen neemt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Pedro Hoogervorst | Tuinhout Discount

Wij lagen al een tijdje in de clinch met een klant. Nadat BCS een brief had verstuurd is er eindelijk een gesprek ontstaan en zijn we er gelukkig uit gekomen met de klant. Fijn dat er zo meegedacht werd. Mocht het nog eens nodig zijn gaan wij zeker weer gebruik van jullie maken.

Thierry Michaëlis | Micro B.V. Onderhoud en Services

Na 7 maanden wachten op betaling en veel mail contact nog steeds niks opgeschoten. Na het inschakelen van Balance Credit Support is het binnen 5 werkdagen opgelost! De betaling is daarna ook snel verricht. Top service!

Berend van Breda | BvB Fotografie

Wij zijn zeer te spreken over de snelle en effectieve aanpak van Incasso/Balance Credit Support. Binnen één week was onze vordering geïncasseerd! Wij zullen hen zeker aanbevelen bij anderen die ook incassoproblemen hebben.

J. van der Ploeg | Oosterhof Makelaars